Nieuws archief 2019

29-09-2019

Tevreden particuliere klant

Tevreden particuliere klant

Dit weekend aan een particulier een set producten verkocht voor het onderhouden van zijn auto. De klant is zodanig tevreden dat hij enthousiast foto's heeft opgestuurd. Zie het resultaat. Altijd fijn om tevreden klanten te hebben. Mocht u ook geinteresseerd zijn neem gerust contact met ons op!

27-09-2019

Nieuwe klant - Extreme Cars te Numansdorp

Nieuwe klant - Extreme Cars te Numansdorp

Extreme Cars in Numansdorp is gestart met het gebruik van Clear Vision glasreiniger van Great-Lion. Een super mooi product dat in een oogwenk zorgt voor schone ramen wat bijdraagt aan de veiligheid in het verkeer.

04-09-2019

MdV Service dealer van Great-Lion

MdV Service dealer van Great-Lion

Zowel vanuit mijn werkomgeving als prive situatie kom ik regelmatig in aanraking met diverse machines, voer- en vaartuigen. Altijd is het een uitdaging om op een eenvoudige manier het materieel in goede conditie te houden en eruit te laten zien als nieuw! Want zeg nu eerlijk, wat mooi is moet toch mooi blijven!

 

Na een periode vertegenwoordiging te hebben gedaan voor een ander merk reinigingsproducten ben ik in aanraking gekomen met Great-Lion. Mijn persoonlijke ervaringen met de producten is zodanig positief dat interesse ontstond om meer met de producten te gaan doen dan alleen zelf te gebruiken. Na een kennismaking en een zeer positief gesprek hebben we elkaar de hand geschud en zijn we vanaf september 2019 Great-Lion dealer.

 

Wat doen we?

Uiteraard de verkoop van de producten.

Maar ook, indien gewenst, het uitvoeren van een demo, het poetsen van uw auto en/of het geven van advies.

Op onze locatie aan de Waalhaven, centraal gelegen in het Rotterdamse havengebied, kan iedereen bij ons terecht. Parkeergelegenheid is aanwezig zowel voor de particulier als de beroepschauffeur met een vrachtwagen. Omdat wij niet continu op de locatie aanwezig zijn raden we aan om vooraf even te bellen. Je kan ons bereiken op 06-50979610.

 

We hopen u snel te mogen ontmoeten!